Open Ateliers op Dingen050

Gisteren een warme zit op de Vismarkt in Groningen, maar dragelijk door een schaduwrijke tent. Desondanks toch nog redelijk wat aanloop en we hebben even weer wat bekendheid kunnen geven aan de komende kunstroute Van Eems tot Westeremden in het weekend van 27 en 28 augustus en het weekend van 3 en 4 september. Met collega’s van Atelier Route 99 en Open Ateliers Westerkwartier deelden we de tent.

Groninger stadsdichter Kasper Peters droeg een aantal gedichten voor, gevolgd door een kort optreden van liedjesschrijver Stoomboot Niels Boutsen uit Leuven. Verder een ruim en gevarieerd aanbod op de markt. Naast prullaria veel boeken, maar bijvoorbeeld ook opgezette dieren, Wajangpoppen en krissen. Een echte dingenzoekersmarkt.

Open Ateliers op Dingen050

Open Ateliers op Dingen050


Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.