Regen en tuinvogels

Dit weekend speelt zich in Nederland het jaarlijks terugkerende tuinvogeltelgebeuren af. (http://www.tuinvogeltelling.nl/index.cfm?act=resultaten.resultaten) In het min of meer hoge noorden van ons nederig landje tot nu toe durende regen. gisteren 0 vogels, vandaag 1 ekster, 1 koolmees.

Ik heb me daarom maar tot de krant gewend om wat meststof voor mijn creatieve tuintje. Dit keer is de oogst een treffende zin in een artikeltje van Arjan Peters over Oscar, een novelle van Jan Siebelink (Volkskrant 21 jan, boekenbijlage).

 

novelle Siebelink

Aangezien het nog steeds niet lekker loopt op weblog sinds de verhuizing verwijs ik naar een facebookpagina, waarop ik regelmatiger publiceer:

http://www.facebook.com/amazingmess42


Dit bericht is geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.