the dark

Vandaag is van een nietsontziende stilstaande grijsheid. Elke kleur lijkt er in gemarineerd. Op papier ziet het er beter uit dan in deze dunne sleetse werkelijkheid.

The Dark


Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 Responses to the dark

 1. Hilda schreef:

  Hi,
  Een soms dunne sleetse werkelijkheid, een kleurrijke fantasie, gemarineerde mist, oorverblindende en oogverdovende regenbogen… ik heb altijd vertrouwd in je synergie.
  Het was niet mijn bedoeling hier nog langs te komen blaten, maar ik ben je iets schuldig. Mijn excuses. Bij dezen: het spijt me dat ik laatst beschuldigingen hebt geuit. Ze gingen over de bijenkorf, weet je nog? Jij snapte er al niets van, maar ik verwees dat weer naar Oud-Beijerland.
  Nu… je had gelijk. Ik had volstrekt ongelijk. Ik vind het heel erg dat ik zo uit m’n slof ben geschoten.
  Pas op jezelf, in light- en darkness, every- and anywhere,
  Hilda

 2. amazingmess schreef:

  Altijd welkom. Dank voor je reactie Hilda. Take care into the wild blue yonder.

 3. Hilda schreef:

  Howdy,
  Thank you. Als er zoveel is gebeurd, met hacken&cracken en pay pall Harm T. als twijfelachtig hoogtepunt, dan is het lastig om weer te leren vertrouwen. Toch is dat wat ik wil. En ik weet dat dit gaat lukken.
  Tot ooit,
  H.

 4. Hilda schreef:

  Ik heb er altijd vreselijk wroeging en spijt van gehad dat ik niet naar je toe ben gekomen toen je me dit in februari 2004 aan te telefoon vroeg. Er waren twee redenen:
  1. Het liep me inmiddels behoorlijk over de schoenen;
  2. Je vroeg het met de sociaal-wenselijke stem van het gezicht – en die wekt vaak mijn wantrouwen.
  Neemt niet weg: mijn keiharde ‘nee’ echoot nog vaak na in mijn hoofd. Maar ik moest wel! Je had zo vreselijk veel dingen te doen, voor jou, van jou; dit hoorde niet in de handen van en op de schouders van anderen.
  Toch, in m’n gevoel, was die beslissing verschrikkelijk.
  Dag,
  H.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.