voorjaar

Zo is het dan uiteindelijk toch weer zover gekomen. De eerste citroenvlinder, een massale en uitbundige explosie van lievenheersbeestjes. Dat lucht dan toch op na zoveel kou en winter, maar hoera, het regent alweer en de heersbeestjes van eergister zijn verspoorloosd.


Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Responses to voorjaar

 1. Wenz schreef:

  Er kukelde er eentje vanonder de bladeren die ik in de tuin aan het ruimen was. Zo’n klein rood dekschildje met stipjes maakt me toch altijd vrolijk. Om een of andere reden worden de lieveheersbeestjes in het dialect waar ik ben opgegroeid ‘oliebeestjes’ genoemd. Dat vind ik eigenlijk nog net iets aan de schattigheid toevoegen. 🙂 Drie hoeraatjes voor de lente. 🙂

 2. Jan (van vroeger) schreef:

  Beste Koos,

  eindelijk heb ik je gevonden: dit moet je zijn, Laing enz. Ik was je adres kwijt, kreeg ieder jaar een mooi kaartje, maar kon je niet terug schrijven.
  Mail je me?

  Hartelijke groet van Jan de Ruiter

 3. amazingmess schreef:

  Ha Jan,

  Long time no see. Geen e-mailadres van je te vinden. Mail me op dit adres: amazingmess@hotmail.com dan kan ik je een mailtje sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.