please mr. postman

Geen post vandaag. Ik denk niet dat de staking veel oplevert voor de betrokkenen, maar het is een signaal dat wordt afgegeven om aan te tonen dat het liberale marktdenken te ver is doorgeschoten. We zullen er hoe dan ook mee voortmoeten tot we een beter antwoord op Hobbes’ gedachtengoed vinden. Tenslotte is het niet de markt, maar de waarheid erover die ons vrijmaakt en leven we nog steeds in de best denkbare wereld, wat niet wil zeggen een volmaakte, maar wel een levende en dus werkbare en daarmee een werkende en dus leefbare.


Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.